Medlemsmøte mars 2024

Publisert av Kari Marberg den 30.03.24.

Medlemsmøte: 27.03.2024 kl 1100-1310

 

Sted: Land- Bo og servicesenter, Sarpsborg

 

Tilstede: 30 medlemmer

 

Referent: Helge Sandvik

 

Åpning

Leif Jørgensen ønsket alle velkommen og syntes det var bra å se så mange selv om det var i påskeuken. Vi åpnet som vanlig med å synge «dagen er din».

 

Protokoll fra medlemsmøte 28.02.2024

Sekretær leste protokollen fra sist medlemsmøte.

referat godkjent uten merknader.

 

Skriv

  • Leif orienterte om kommende lederkonferanse. Den kommer samtidig med vårt neste medlemsmøte (24. april) og Leif ønsket å prioritere dette. Som stedfortreder til lederkonferansen stiller Arild Bodahl.

  • Landsstyremøte 19.3 saker:

    • Oppløsning av Oslo avdelingen’

    • Krav til Telenors pensonskasse (lite konkret, men medlemmer vil bli orientert i løpet av mai)

    • Budsjett for Telenor pensjonskasse sentralt, ser greit ut

  • Takkekort fra Trine Johannesen for hilsen på 80 årsdagen (29.2)

 

Diverse

  • Leif har vært i kontakt med andre pensjonistforeninger som jobber med å få Politiet til å orientere om «svindel på nett» Vi kan få tilbud om å slå oss sammen med de andre pensjonistforeningene for å få nok deltakere til dette foredraget. Det vil mest sannsynlig bli på en annen dag enn våre ordinære møter. Håper derfor at de som er interessert vil kunne stille på dette alikevel.

Vår/sommertur

Vi har fått tilbud på vår/sommertur. Turen går til Kongsberg 5. juni. Formiddagsmat i Hokksund, videre til Kongsberg Kirke hvor vi får omvisning og en liten konsert på et unikt orgel fra 1765.

Turen går så til Sandefjord og båt videre til Strømstad med Colorlines koldtbord. Turen koster kr. 1455 ved 30-35 deltakere, kr. 1375 ved 36-40 deltakere. Det er foreløpig ikke tatt stilling til hvor mye pensjonistenforeningen kan sponse. Før vi legger ut noe omkring påmelding så må det avklares noen små ting omkring vårt besøk i Kongsberg kirke.

 

 

Kaffe

Det ble servert rundstykker/kringle og kaffe som smakte fortreffelig

Loddsalg

Loddsalget innbrakte kr 2320,

 

Quiz

Leif hadde laget Quiz til oss og det ble delt inn lag på 4-5 personer. Quizen hadde som tema Påske. Her var alt fra spørsmål om kristendom, film, mat/sjokolade og masse annet.

Beste lag klart 33 poeng og ble belønnet med påske/tur sjokoladen «kvikk lunch» som premie.

 

Avslutning

Møtet avsluttet med å synge «La oss leve for hverandre» og Jan Skrøland fortalte om sitt møte med «Gluntan» Leif ønsket alle god påske og vel hjem.

Neste medlemsmøte er onsdag 24. april.